Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Atletický klub Emila Zátopka Kopřivnice má novou webovou stránku

Atletický klub Emila Zátopka Kopřivnice má novou webovou stránku
foto: Jiří Harašta

Petr Kostovič | 29.11.2012 | přečteno: 4937×

Na webovou stránku www.atletikakoprivnice.cz byly koncem listopadu přesměrovány aktivity Atletického klubu Emila Zátopka Kopřivnice, který mimo jiné pořádal i Lašskou běžeckou ligu. Kopřivnický oddíl ctí odkaz svého rodáka a jeho cílem je přilákat k běhání co nejvíce lidí ve městě a jeho okolí.

„Jsme malé městečko se 24 000 obyvateli. Naší snahou je zviditelnit osobu Emila Zátopka a především podnítit lidi v Kopřivnici a blízkém okolí k pohybovým aktivitám. V září 2010 došlo u nás k založení Atletiky pro děti, která je součásti Atletického klubu Emila Zátopka. Tvoří ji 100 dětí, o něž se stará desetičlenný trenérský tým. Navíc máme 30 dospěláků. V blízkém regionu nemáme konkurenci, přitom zůstáváme na zemi a snažíme se tvrdě pracovat,“ říká k aktivitám klubu jeho předseda Jiří Harašta.

Oddíl je pořadatelem Běhu rodným krajem Emila Zátopka, závodu pořádaného každoročně v zářijovém termínu Zátopkových narozenin.

Atletický klub Emila Zátopka Kopřivnice vznikl v září letošního roku. Souhlas k přejmenování Lašského běžeckého klubu na Atletický klub Emila Zátopka Kopřivnice dala Dana Zátopková. Součastně došlo sloučením s Maraton klubem ke vzniku jednoho subjektu.


WEBOVÉ STRÁNKY ODDÍLU

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

PetrK muž 29.11.2012 16:50:27

Na webovou stránku www.atletikakoprivnice.cz Atletického klubu Emila Zátopka Kopřivnice byly koncem listopadu přesměrovány aktivity Lašského běžeckého klubu, který mimo jiné pořádal i Lašskou běžeckou ligu. Kopřivnický oddíl ctí odkaz svého rodáka a jeho cílem je přilákat k běhání co nejvíce lidí ve městě a jeho okolí.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.