Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

AKTUÁLNĚ: Natrénujte na maraton podle plánu v novém Běhej.com

AKTUÁLNĚ: Natrénujte na maraton podle plánu v novém Běhej.com
foto: Běhej.com

behej.com | 27.04.2016 | přečteno: 12657×

Chcete dát svůj první maraton pod čtyři hodiny? V novém čísle Běhej.com najdete první část čtyřměsíčního tréninkového plánu. Dubnové vydání má rekordních 124 stran a plná třetina je věnována historii a současnosti českého maratonu. Otestovali jsme 13 závodních bot na silniční maraton a přečtete si i příběh bezdomovce, který počátkem května poběží magických 42,2 km v Praze. PROLISTUJTE SI NOVÉ ČÍSLO

Přes šest stovek lajků od vás nasbírala nedávná ukázka rozhovoru s Bohumilem Fialou, kterému jeho bývalí studenti pomohli vymanit se ze závislosti na alkoholu a vrátit se ke sportování. Tento bývalý děkan se postaví na start pražského maratonu a v rozhovoru jsme si s ním povídali o jeho životním pádu i sebrání se, běhání před akademickou kariérou i návratu po bezdomovecké „pauze“.

Velký rozhovor otvírá celé číslo, které je kromě maratonu věnováno i nákupu běžeckých propriet. Majitel prodejny Trailpoint Michael Dobiáš nechá nahlédnout do knowhow vítěze ankety o obchod roku, naše redakční kolegyně následně obešla sedm dalších obchodů a podělí se o své postřehy z nakupování. V každém čísle Běhej.com naleznete velký srovnávací test, tentokrát jsme obuli 13 modelů závodních bot na silniční maraton a prozradíme, které považujeme za nejlepší. O vítězi rozhodly pouhé desetinky bodu!


SPECIÁLNÍ AKCE:

ZAUJAL VÁS OBSAH NAŠEHO ČASOPISU A CHCETE JEJ VYZKOUŠET? NABÍZÍME PŘEDPLATNÉ NA OCHUTNÁVKU, TZN. POUZE TŘI ČÍSLA (MOŽNÉ JE VYBRAT SI I TOTO AKTUÁLNÍ A/NEBO ÚNOROVÉ S TESTEM FITNESS NÁRAMKŮ) ZA CENU 282 KČ. TATO AKCE JE URČENA POUZE PRO PŘEDPLATITELE S ČESKOU POŠTOVNÍ ADRESOU.


JAK ČASOPIS POŘÍDIT?

ČASOPIS ZAKOUPÍTE V ONLINE TRAFICE ALZA MEDIA NA TĚCHTO PRODEJNÍCH MÍSTECH. MŮŽETE SI JEJ TAKÉ PŘEDPLATIT V TIŠTĚNÉ PODOBĚ A ZÍSKÁTE KOPU SLEV A VÝHOD.


Protrápili jste se během až ke zranění kolene? Projděte si pět nejčastějších problémů a recepty Dagmar Mostecké z BeBalanced, jak se jich zbavit. Sportovní lékařka Jana Neuwirthová odhalí pro změnu skrytá rizika tzv. atletického srdce. Kdo by se chtěl proběhat k těmto potížím, že?

I proto přinášíme 11stránkový materiál o přípravě na první maraton. První část s plánem na nejbližší dva měsíce najdete v tomto čísle, druhou část čtyřměsíční přípravy pak v čísle červnovém. Autorem je běžecký trenér Josef Šverma, jediný certifikovaný instruktor chirunningu v České republice.

Chcete si nakoupit sporttester s desetiprocentní slevou? V novém čísle naleznete slevový kód pro nákup modelu Suunto Ambit3. Pro nové předplatitele je tu nabídka naší tištěné termínovky závodů zdarma (do vyčerpání zásob), případně můžete získat k předplatnému zdarma Weleda masážní olej s arnikou při uplatnění kódu, který rovněž najdete v novém Běhej.com.

Nové číslo je v prodeji od čtvrtka 14. dubna, objednat jej lze i kusově prostřednictvím níže připojeného online formuláře.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 14.04.2016 11:50:23

Chcete dát svůj první maraton pod čtyři hodiny? V novém čísle Běhej.com najdete první část čtyřměsíčního tréninkového plánu. Dubnové vydání má rekordních 124 stran a plná třetina je věnována historii a současnosti českého maratonu. Otestovali jsme 13 závodních bot na silniční maraton a přečtete si i příběh bezdomovce, který počátkem května poběží magických 42,2 km v Praze. PROLISTUJTE SI NOVÉ ČÍSLO />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.