Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pokukujete po ultraběhu? Nové Běhej.com poradí s tréninkem

Pokukujete po ultraběhu? Nové Běhej.com poradí s tréninkem
foto: Běhej.com

behej.com | 10.06.2016 | přečteno: 12066×

Letní desatero pro začátečníky, tréninkový materiál pro aspiranty ultra běhů, velký test silničních bot na objemový trénink, rozhovor s Annou a Samem Strakovými, dušemi českého skyrunningu, a dokončení tréninkového plánu na maraton pod čtyři hodiny. To je jen kapka z obsahu nového čísla Běhej.com, které je již v prodeji. PROLISTUJTE SI NOVÉ ČÍSLO

Přechod jara a léta je obdobím, kdy běžecké boty obouvají i úplní začátečníci. Aby si běh rychle oblíbili, zbavili strachu a předsudků a začali z něj mít co největší radost, přichystali jsme letní desatero rad a tipů. Ultraběžec a specialista na výživu Tomáš Soukup rozebírá téma hydratace při běhu, což je zejména v parném létě téma číslo 1.

Pokud jste začali s přípravou na maraton pod čtyři hodiny podle tréninkového plánu Josefa Švermy v dubnovém Běhej.com, nyní najdete jeho dokončení s pokyny pro následující dva měsíce. Jestliže máte maraton v malíčku a rádi byste se posunuli výše směrem k horským ultraběhům, nabízí se soubor tréninkových zásad, který pro nás vypracoval Jan Havlíček, reprezentační skyrunner a trenér v jedné osobě.

Nedávný průzkum nám ukázal, že jste si velmi oblíbili produktové testy našeho redakčního specialisty Josefa Smetany. Do nového čísla se svým týmem vyzkoušel 11 modelů pro dlouhé objemové tréninky na silnici. Novinkou je pak obnovená rubrika běžecké módy, kterou společně připravují Denisa Jindřichová a Kristina Synek.

Ze zajímavých tváří představíme v úvodním rozhovoru duo Anny a Sama Strakových, kteří tvoří páteř českého skyrunningu, asi nejnáročnější odnože běhání. Anna vzpomíná na svou poslední olympiádu v Aténách a společně se Samem pak přibližují krásy běhu v horách.

Povídali jsme si s oběma českými reprezentantkami ve vytrvalostních sportech – maratonkyní Evou Vrabcovou Nývltovou a triatlonistkou Vendulou Frintovou – před jejich startem na letní olympiádě v Riu. Představíme Alici Flíčkovou z Českých Budějovic, která pro změnu míří na norského Norsemana – jednoho z netěžších triatlonů na světě. Pokud máte rádi příběhy zahraničních osobností, jednou takovou je ekvádorský horský běžec Karl Egloff, který už dokázal porazit i legendárního Kiliana Jorneta.

Červnové číslo má opět přes 120 stran čtení a najdete jej na více než třech stovkách novinových stánků. Předplatitelé jej mají levnější a obdrží kopu slev a výhod u našich partnerů a hlavně – přístup k třem stovkám článků z dřívějších vydání umístěných zde na webu v placené sekci.

Další číslo vyjde v půlce srpna a bude hodně o běhu dětí a s dětmi. Těšíme se na vaše postřehy a komentáře, psát nám můžete v komentářích pod článkem nebo přímo na redakce@behej.com. Díky a krásné léto!

JAK ČASOPIS POŘÍDIT?

ČASOPIS ZAKOUPÍTE V ONLINE TRAFICE ALZA MEDIA NA TĚCHTO PRODEJNÍCH MÍSTECH. MŮŽETE SI JEJ TAKÉ PŘEDPLATIT V TIŠTĚNÉ PODOBĚ A ZÍSKÁTE KOPU SLEV A VÝHOD.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 10.06.2016 08:52:51

Letní desatero pro začátečníky, tréninkový materiál pro aspiranty ultra běhů, velký test silničních bot na objemový trénink, rozhovor s Annou a Samem Strakovými, dušemi českého skyrunningu, a dokončení tréninkového plánu na maraton pod čtyři hodiny. To je jen kapka z obsahu nového čísla Běhej.com, které je již v prodeji. PROLISTUJTE SI NOVÉ ČÍSLO />Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.