Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Prodlužte si léto s novým Běhej.com. Obsahuje test minimalistických bot

Prodlužte si léto s novým Běhej.com. Obsahuje test minimalistických bot
foto: Běhej.com

behej.com | 22.08.2016 | přečteno: 6529×

Deset rad pro běžecký restart po letní pauze. Test minimalistických bot pro regenerační běh. Rozhovor s 15letým maratoncem ze západu Čech. Tři tréninkové plány na zdolání půlmaratonu ve vysněném čase. To je ochutnávka z nového čísla Běhej.com, které je právě v prodeji.

Na tip jednoho našeho čtenáře jsme se vydali do Chotíkova u Plzně, protože po tamních kopcích možná vyrůstá nový český Dean Karnazes (možná jste četli bestseller tohoto známého amerického ultravytrvalce, který vyšel před mnoha lety i v češtině). Lukáš Zíka má pouhých 15 let, ovšem netají se láskou k ultraběhům a zatím si cvičně dal soukromý maraton. Ten oficiální by rád zdolal v čase kolem tří hodin a 15 minut, tak uvidíme, zda nezůstane jen u planých slov! Více v rozhovoru na úvod nového čísla.

Jelikož je stále ještě ideální počasí pro běh naboso, vyzkoušeli jsme šest modelů bot-nebot, jež imitují tento relaxační běh. V sekci o zdraví se mj. dozvíte, jak nabrat pomocí jednoduchých cviků novou sílu a energii. Obojí se bude hodit, pokud se s námi rozhodnete natrénovat na některý z mnoha půlmaratonů po celém území Česka. Nabízíme tři dvouměsíční plány – pro naprosté začátečníky s cílovým časem těsně pod dvě hodiny, pro ty již běžecky otrkanější čas 1:48 a kdo již nyní zvládne desítku pod 44 minut, sáhne po plánu na 1:36.

Loni jsme na konci prázdnin přinesli blok rad a textů o běhu seniorů a nyní jsme se zaměřili na opačný věkový pól – děti. Celkem 24 stran materiálů kterak zůstat u běhání i v době, kdy zakládáte rodiny a nechcete o svého milovaného koníčka přijít. Poradíme jak běhat s kočárkem, jak děti přivést hrou k běhu, jak je správně motivovat a jak udržet jejich citlivá chodidla ve špičkové kondici.

Závoďáci si mohou přečíst rozsáhlý rozhovor s Radkem Brunnerem o jeho přípravě a plánech pro letošní Spartathlon a reportáž přineseme z letošního ultratrailu v italském Lavaredu.

Srpnové číslo má opět přes 120 stran čtení a najdete jej na více než třech stovkách novinových stánků. Předplatitelé jej mají levnější a obdrží kopu slev a výhod u našich partnerů a hlavně – přístup k třem stovkám článků z dřívějších vydání umístěných zde na webu v placené sekci.

Drobnou, leč doufáme vítanou novinkou tohoto čísla je i mírně pozměněný font písma, aby vaše Běhej.com bylo ještě čitelnější. Další číslo vyjde v půlce září a bude hodně o podnikání v běhu. Těšíme se na vaše postřehy a komentáře, psát nám můžete v komentářích pod článkem nebo přímo na redakce@behej.com. Díky!

JAK ČASOPIS POŘÍDIT?

ČASOPIS ZAKOUPÍTE V ONLINE TRAFICE ALZA MEDIA NA TĚCHTO PRODEJNÍCH MÍSTECH. MŮŽETE SI JEJ TAKÉ PŘEDPLATIT V TIŠTĚNÉ PODOBĚ A ZÍSKÁTE KOPU SLEV A VÝHOD.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 11.08.2016 19:00:05

Deset rad pro běžecký restart po letní pauze. Test minimalistických bot pro regenerační běh. Rozhovor s 15letým maratoncem ze západu Čech. Tři tréninkové plány na zdolání půlmaratonu ve vysněném čase. To je ochutnávka z nového čísla Běhej.com, které je právě v prodeji. VYHRAJTE START NA PLZEŇSKÉ RUNTOUR S PŘEDPLATNÝM BĚHEJ.COM
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.