Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Pomozte nám vylepšit časopis Běhej

Pomozte nám vylepšit časopis Běhej
foto: behej.com

behej.com | 23.11.2010 | přečteno: 4101×

V pátek vyjde poslední letošní číslo časopisu Běhej. Stejně jako loni bychom vás rádi požádali o zhodnocení jeho úrovně a tipy, kudy se ubírat při jeho dalším rozvoji. Ti z vás, kteří nám věnují chvíli a odpoví na otázky, mají šanci vyhrát sporttester adidas miCoach nebo slevu na jarní Hervis 1/2Maraton.

Dvouměsíčník Běhej vychází od prosince 2008. Na 68 stranách naleznete čtení o kondičním i závodním běhu, novinky na trhu, pozvánky na závody, rozhovory s osobnostmi či tréninkové plány.

V průběhu roku jsme dostávali od vás dotazy týkající se jak obsahu časopisu, tak jeho vydávání. Přinášíme nyní odpovědi na nejčastější okruhy otázek a v komentářích jsme připraveni zodpovědět i případné další.

I v příštím roce vyjde šest pravidelných čísel Běhej, k nim však chceme začít přidávat speciály. Tím prvním bude jarní průvodce kolekcemi běžeckých bot. Samotné Běhej rovněž přes zimní pauzu dozná změn – přibude počet stran a s tím se rozšíří obsah. Český běžec si totiž zaslouží kvalitní literaturu. Chceme na sobě makat a rok od roku se posouvat výše.

Q: V časopise je moc inzerce, včetně článků o výrobcích.

A: Není jí ani moc, ani málo. Neplatí, že by vydavatelé omezovali rozsah inzerce, jak si někdo myslí. Ani ti nejlepší jí nemají dostatek s ohledem na své rozvojové plány. Naopak je důkazem schopností daného média, že si inzerci najde. Rozhodně není realitou, že by český běžec patřil mezi velké terče obchodního zájmu… Určitě proto budeme usilovat o shánění dalších prostředků na rozvoj a zkvalitňování obsahu. Předpokládáme, že proporce komerčních a redakčních textů zůstane stejná jako dosud.

Co se týče produktových informací, testů a přehledů, tuto část obsahu chceme a budeme rozhodně posilovat. Podle našich zkušeností zajímají většinu čtenářů. I proto je nákupní část řazena jako první v obsahu čísel.

Q: Máte bonusy jen pro nové předplatitele. Proč neodměníte za věrnost i ty dlouhodobé?

A: To je pravda. Stávající předplatitele ale chceme navíc odměnit tím, co připravujeme na příští rok. Přijdeme s novým, rozšířeným obsahem, přičemž chystáme i adekvátní úpravu cen. Stávajícím předplatitelům nabídneme možnost prodloužit si předplatné za „staré“ ceny. Kromě toho je průběžně losujeme o výhry.

Q: Proč nemám v případě předplatného slevu, jako tomu je zvykem u jiných časopisů?

A: Odmítáme slevy, protože si vážíme těch, kteří slevy nehledají, jelikož si váží práce jiných. K předplatnému nabízíme jiná zvýhodnění (bonusy, příbaly Distance Running apod.) Přízeň čtenářů si chceme získávat lepším a cílenějším obsahem a přímou komunikací s vámi, čtenáři. I proto připojujeme k tomuto článku dotazník a předem moc děkujeme za čas, který s jeho vyplněním strávíte.

Q: Uvažujete o přidání čísel?

A: Časopis nebude zatím zvyšovat četnost vydání (6× do roka), právě abychom spěchem nedevalvovali kvalitu obsahu. Chceme ale postupně zařazovat různé speciály.

Q: Co chcete přidávat za obsah?

A: Již v posledních číslech jste zaznamenali více informací o chystaných novinkách na trhu. Chceme navíc rozšířit produktové přehledy a srovnání. Příznivci trailu se dočkají cíleného obsahu, stejně tak chceme reagovat na poptávku po městských bězích a fitness aktivitách. Přineseme i tipy na módní trendy v oblasti sportovního zboží a zatím zaostáváme v obsahu pro ženy a dívky.

Příští rok přinese celou řadu velmi ambiciózních projektů zejména v oblasti běžeckých závodů a my nezůstaneme stranou. S většinou z nich již máme dohodu o mediálním partnerství, což v našem chápání představuje opravdu intenzivní servis pro běžce.

Letos jsme hodně rozšířili nabídku článků o zdraví, zejména v oblasti péče o tělo, prevence zranění a zdravotních potíží. Budeme přinášet i velmi specifické texty ke konkrétním otázkám.

I přes ekonomickou krizi stále více běžců cestuje za maratony do zahraničí. Zatímco nabídka domácích závodů nebude za tou letošní pokulhávat, výrazně posílíme informační servis o těch zahraničních, kam by měl rozhodně našinec zavítat.

Q: Jste obsahem hodně zaměření na Prahu.

A: Bohužel je to tak. Je to dáno tím, že polovina našich návštěvníků a čtenářů je z Prahy nebo středních Čech. Ale pracujeme na tom, abychom měli i v regionech své spolupracovníky. Letos jsme hodně zvedli počet článků z Brna a Olomouce, nedávno jsme navázali nové kontakty v Ostravě, jeden z členů redakce žije v severních Čechách. Budeme pokračovat v objíždění krajů a hledat v nich spojence, dopisovatele, ale i témata, osobnosti a zajímavosti. Pokud již nyní cítíte, že se právě vašemu regionu dlouhodobě nevěnujeme, prosíme dejte nám vědět na redakce@behej.com.


VŠE O ČASOPISE BĚHEJ S PŘEHLEDEM PRODEJNÍCH MÍST

ELEKTRONICKÝ ARCHÍV STARŠÍCH ČÍSEL


Komentáře (Celkem 1)

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 24.11.2010 16:40:26

V pátek vyjde poslední letošní číslo časopisu Běhej. Stejně jako loni bychom vás rádi požádali o zhodnocení jeho úrovně a tipy, kudy se ubírat při jeho dalším rozvoji. Ti z vás, kteří nám věnují chvíli a odpoví na otázky, mají šanci vyhrát sporttester adidas miCoach nebo slevu na jarní Hervis 1/2Maraton />Odkaz na článek

avatar

Praha

Celkem 6176,6 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:15 (2009)
půlmaraton: 1:34:00 (2005)
maraton: 3:23:32 (2006)

Radek Narovec muž 26.11.2010 13:00:39

Dobrý den, chtěli jsme vám moc poděkovat za všechny dotazníkové odpovědi, kterých dosud přišlo přes sto. Opravdu jsou pro nás inspirací a vodítkem. Některé jsou velmi detailní, spolu s návrhy a nápady – budeme se snažit na některé z nich odpovídat přímo, anebo souhrnně formou komentářů pod tímto článkem. Jste prima!

Nalezené položky: 2 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.