Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Rozšířené Běhej dočasně k objednání za stávající cenu

Rozšířené Běhej dočasně k objednání za stávající cenu
foto: behej.com

behej.com | 26.01.2011 | přečteno: 9379×

Od letošního roku rozšiřujeme rozsah našeho tištěného dvouměsíčníku Běhej. Současně představujeme novinku – většinu obsahu vydaných čísel ale i spoustu zcela nového naleznou předplatitelé i na webu.

Základní myšlenka obou kroků je tato: předplatitelé získají šanci dohledat si starší články rychleji na webu, než kdyby museli procházet jedno číslo po druhém a vzpomínat, kde se o daném tématu psalo. Současně noví předplatitelé získají přístup k obsahu čísel, která jsou již rozebrána.

Co je možná ještě důležitější – chceme si uvolnit prostor pro tvorbu dalšího bonusového obsahu pro naše předplatitele, zejména v době, kdy je mezi jednotlivými čísly příliš dlouhá mezera, anebo se nám prostě některý hotový text do časopisu nehodí nebo již nevejde.

Již dříve jsme avizovali, že předplatitelům bude vždy směřovat obsah detailnější, hlubší a pracnější. Z hlediska témat – prosincový průzkum mezi čtenáři Běhej ukázal jednoznačný hlad po nákupních tipech, testech a produktových přehledech, zájem o témata zdraví a řešení zdravotních problémů a otázky týkajících se běhu veteránů.

Letošní první číslo, které vyjde 25. února, bude o 16 stran obsažnější (tedy celkem bude mít 80 stran), klasický formát A4 a nový design. Na 25% zvýšení rozsahu budeme reagovat 17% navýšením ceny (na 69 korun kus, resp. 414 korun u ročního předplatného).

Ve všech případech pro nové objednávky nebo prodloužení stávajících předplatných využijte online formuláře.

UPOZORNĚNÍ PRO PŘEDPLATITELE

K dnešku jsme zpracovali do online podoby několik desítek textů a budeme pokračovat dále směrem do historie. Články z časopisu (v plném znění) bude možné nalézt přes rubriku PRO PŘEDPLATITELE v levém sloupci dole, nebo přímo v některé konkrétní rubrice (například ZDRAVÍ).

Důležité upozornění – pokud časopis odebíráte, musíte být současně na webu přihlášeni. Ani to však nemusí vést k úspěchu, protože asi u poloviny našich předplatitelů nemáme spojení mezi databází registrovaných účastníků a databází předplatitelů. Prosíme tedy, abyste šli do svých účtů, našli příslušnou záložku PŘEDPLATNÉ a tam provedli spojení. Pokud si nebudete vědět rady, napište nám na adresu redakce@behej.com. Po tomto „spárování“ budete moci rovněž sledovat, do kdy máte časopis (a nyní i bonusový obsah na webu) předplacen.


VŠE O ČASOPISE BĚHEJ

ELEKTRONICKÝ ARCHÍV KOMPLETNÍCH STARŠÍCH ČÍSEL

ČLÁNKY PRO PŘEDPLATITELE

Komentáře (Celkem 3)

Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 14.01.2011 09:50:33

Od letošního roku rozšiřujeme rozsah našeho tištěného dvouměsíčníku Běhej a dáváme šanci stávajícím předplatitelům si prodloužit předplatné za stávající ceny a stejně tak novým si jej předplatit za staré ceny. Současně dáme předplatitelům většinu obsahu vydaných čísel i na web s tím, že budou mít přístup i do chystaného extra obsahu DO 7. ÚNORA LZE OBJEDNÁVAT ROZŠÍŘENÉ BĚHEJ ZA PŮVODNÍ CENU />Odkaz na článek

avatar

Celkem 8501 km
Minulý měsíc 0 km

r4d3k muž 01.02.2011 14:25:12

Neprodlužujte si předplatné před vypršením předchozího. Před prodloužením si prosím ověřte, do kdy máte předplatné z minulého roku. Mohu tedy ignorovat toto tvrzení z prodlužovacího formuláře a běhej přiobjednat i když mám předplacené ještě jedno číslo?

Motto: Nikdy se neděje vůbec nic. Nejsou vlastně žádné obyčejné chvíle. Dan Millman
avatar

Praha

Celkem 6176,6 km
Minulý měsíc 0 km
10 km: 0:41:15 (2009)
půlmaraton: 1:34:00 (2005)
maraton: 3:23:32 (2006)

Radek Narovec muž 01.02.2011 14:34:36

>> r4d3k, 01. 02. 2011 14:25:12

ano, v rámci stávající akce si klidně prodlužte i stávající předplatné

avatar

Celkem 8501 km
Minulý měsíc 0 km

r4d3k muž 01.02.2011 14:50:03

>> Radek Narovec, 01. 02. 2011 14:34:36

Rychlá odpověď, dík.

Motto: Nikdy se neděje vůbec nic. Nejsou vlastně žádné obyčejné chvíle. Dan Millman
Nalezené položky: 4 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.