Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

Vychází nové Běhej.com s výsledky testu tempových bot

Vychází nové Běhej.com s výsledky testu tempových bot
foto: Běhej.com

behej.com | 05.09.2012 | přečteno: 8729×

Již od minulého pátku je v online trafikách zbrusu nové číslo Běhej.com. Věnuje se návratu k běhání po pauze, přináší výsledky srovnávacího testu osmi typů tempových bot a dá tipy na běžecké aplikace pro chytré telefony. Váhajícím pomůže vybrat podzimní závod na deset kilometrů a poradí, jak správně dýchat nejen při běhu. Tak tedy, co je to za botu, která vám nalije do nohou nejvíc dynamitu?

Srpnové číslo má 94 stran a z jeho obsahu dále upozorníme na rozhovor s Milošem Škorpilem o tom, kterak se při návratech po zranění či jiných pauzách vyhnout nejčastějším chybám.

Tomáš Nohejl si povídal s politikem a podnikatelem Vladimírem Dlouhým, který kandiduje na post prezidenta republiky, o jeho maratonu těsně před šedesátkou.

Tradičně nabitá je sekce produktů. Recenzovali jsme sporttester Garmin Forerunner 910 XT, kompresní spodní prádlo Frigo No.1 a návleky Compressport R2. Minimalistům jsou určeny recenze pětiprsťáků Vibram Fivefingers Bikila LS a bot Vivobarefoot Evo II. Zastánci tradičních konceptů pak naleznou informace o stálici mezi botami Asics Gel Kayano 18.


DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: UKONČILI JSME DISTRIBUCI TIŠTĚNÉHO BĚHEJ.COM PŘES NOVINOVÉ STÁNKY. ČASOPIS POŘÍDÍTE V SÍTI PRODEJCŮ, FORMOU PŘEDPLATNÉHO NEBO V ONLINE TRAFIKÁCH. TIŠTĚNÁ VERZE BUDE DOSTUPNÁ KONCEM SRPNA PODLE RYCHLOSTI POŠTY A KURÝRŮ


Fyzioterapeutka Dáša Mostecká se ve své praxi často setkává s běžci, kteří si stěžují na potíže v zádech. Na vině obvykle bývá nesprávné dýchání a s tím spojené držení těla. Jak dýchat, aby se nám lépe žilo a běhalo, o tom více v novém Běhej.com.

Trenér Josef Smetana se po čase vrací na naše stránky s materiálem o ideální délce kroku. Chybět nebude ani recept na tvaroh s ovocem pro rychlé doplnění bílkovin po běhu.

Pokud váháte, zda se v následujících měsících postavit na start nějakého závodu a nevíte, jak vybírat, čtěte rozsáhlý materiál Tomáše Nohejla. Porovnal hned několik běhů na deset kilometrů a usnadní vám rozhodování. Každopádně neváhejte a některou z desítek si určitě zaběhněte!


PODSTATNĚ JSME ROZŠÍŘILI NABÍDKU BONUSŮ PRO PŘEDPLATITELE, KTEŘÍ MAJÍ ROVNĚŽ PŘÍSTUP DO ARCHIVŮ PRÉMIOVÝCH ČLÁNKŮ ZDE NA WEBU


Orientační běžci počátkem srpna přivezli ze světového šampionátu nečekané zlato ve štafetách. Jedním z tria úspěšných byl Tomáš Dlabaja a v novém Běhej.com popisuje své zážitky. Nebyla to lehká cesta za vítězstvím!

Dalším lehkonohým běžcem je Vít Pavlišta, který letos velmi slušně zaběhl maraton. Nejen o tom je náš rozhovor s ním.

Měl to být vrchol její kariéry, ale stal ze z toho spíše doslovný pád na dno její duše. Řeč je o světové rekordmance Paule Radcliffové a jejích ambicích pro nedávný olympijský maraton na domácí půdě v Londýně. Luboš Brabec se ohlíží za její kariérou a přímo z dějiště Her popsala Bára Soukupová dojemnou atmosféru při setkání Pauly se svými fanoušky jen pár dní po odvolání startu ze zdravotních důvodů.


VYBERTE SI PRO VÁS VHODNOU ONLINE TRAFIKU


Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

behej.com 17.08.2012 13:20:20

Od pátku je v online trafikách zbrusu nové číslo Běhej.com. Věnuje se návratu k běhání po pauze, přináší výsledky srovnávacího testu osmi tempových bot a dá tipy na běžecké aplikace pro chytré telefony. Váhajícím pomůže vybrat podzimní závod na deset kilometrů a poradí, jak správně dýchat nejen při běhu. Tak tedy, co je to za botu, která vám nalije do nohou nejvíc dynamitu?
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.