Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zavřít

NÁKUP: Připravte se s novým Běhej na jarní maraton

NÁKUP: Připravte se s novým Běhej na jarní maraton
foto: Běhej.com

Radek Narovec | 03.12.2016 | přečteno: 6599×

Tréninkový plán na jarní maraton s cílem zdolat tuto magickou metu za čtyři hodiny. Rady, jak načerpat novou energii po letošní náročné sezoně. Rozhovor s Jirkou Homoláčem o letošním nezdaru v boji o Rio. Vzpomínka na tréninkové metody z let osmdesátých, kdy se běžně běhal maraton pod 2:20. Motivační příběh o zdolání rakoviny a chuti do běhání v 70 letech. To vše najdete v novém čísle Běhej.com, jež právě vyšlo.

Blíží se zima, na mnoha místech republiky již leží sníh. Řada začátečníků odkládá běhání na jaro, kdy však absence zimního tréninku často končí namožením svalů nebo dokonce nepříjemnými zraněními. Vyhněte se jim! Připravili jsme balík rad a užitečných tipů, jak si běh užít i v tom největším mrazu. Nakoukli jsme také do módních kolekcí značek a vybrali pro vás ty nejpodařenější kousky.

Pokud to však venku opravdu nepůjde (a horalové o tom ví své…), mrkněte na náš test běžeckých pásů. Otestovali jsme tucet modelů pro domácí použití a zjistili jsme, že některé kousky pořídíte již ve slušné kvalitě od 20 tisíc korun. Při životnosti deset a více let to již není tak luxusní investice, jako tomu bylo donedávna!

V každém čísle přinášíme tématický speciál. Tentokrát jsme se zaměřili na regeneraci, chcete-li dobití baterek po dlouhém a náročném roce. Zejména závoďáci by mohli dlouho vyprávět… Pokud tedy nechcete na jaře tahat nohy z bahna ve chvílích, kdy byste rádi excelovali na vybraných závodech, čtěte!

Tolik jen malé nahlédnutí do obsahu nového (a letos posledního) čísla, které má opět 120 stran. Pokud hledáte krásný dárek k vánocům, připravili jsme pro vás akci – s dvouletým předplatným od nás obdržíte jako dárek kompresní podkolenky značky Royal Bay – obojí dohromady v ceně 1 900 Kč. Na výběr jsou tři barvy – šedá, červená a modrá. Specifikujte prosím barvu v online objednávce předplatného, kde využijte speciální kód BH1116.

Časopis zakoupíte v online trafice Alza Media, na novinových stáncích a na těchto prodejních místech. Můžete si jej také se slevou předplatit v tištěné podobě, čímž získáte kopu slev a výhod.

Komentáře (Celkem 0)

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední

Radek Narovec muž 24.11.2016 13:41:20

Tréninkový plán na jarní maraton s cílem zdolat tuto magickou metu za čtyři hodiny. Rady, jak načerpat novou energii po letošní náročné sezoně. Rozhovor s Jirkou Homoláčem o letošním nezdaru v boji o Rio. Vzpomínka na tréninkové metody z let osmdesátých, kdy se běžně běhal maraton pod 2:20. Motivační příběh o zdolání rakoviny a chuti do běhání v 70 letech. To vše najdete v novém čísle Běhej.com, jež právě vyšlo.
Odkaz na článek

Nalezené položky: 1 První Předchozí | 1 | Další Poslední
x

Hodnocení příspěvků

Pro hodnocení příspěvků se nejprve musíte přihlásit.

Pokud ještě registraci nemáte, můžete se zaregistrovat zde.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit nebo registrovat, pokud ještě registraci nemáte.